Oliehandel Veenstra // wegenbouw

Oliehandel Veenstra heeft voor zowel landbouw, grondverzet en wegenbouw  een optimale range producten samengesteld in samenwerking met Eurol. De specifieke omstandigheden qua temperatuur, vocht, vuil en belasting stellen zware eisen aan de oliën voor deze toepassingen.

De serie producten omvat Eurol Altrack oliën (STOU) voor smering van motor, transmissie en hydrauliek, Eurol UTTO-oliën voor transmissie en hydrauliek. Voor smering van alleen de motor worden SHPD oliën toegepast.

Voor hydraulische toepassingen zijn er de hydraulische oliën (HLP en VHLP), zowel op minerale basis als op ester basis. De oliën op ester basis zijn biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Smeervetten met hoogwaardige eigenschappen die weerstand geven tegen wegwassing door water zijn onderdeel van de uitgebreide reeks vetten. Op basis van diverse verzepingen (Lithium, Lithium-Calcium, Calciumsulfonaat en bentone) is er voor iedere toepassing het beste smeervet beschikbaar.
 
Voor een advies wat voor u de optimale oplossing is kunt u vrijblijvend een afspraak maken.
 
 

neem contact op

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gericht advies en een scherpe offerte. U kunt zowel telefonisch via als via de e-mail contact met ons opnemen voor een afspraak.