Oliehandel Veenstra // Vanaf nu officieel AGIP dealer

Om de keuze voor u als klant groter te maken zijn wij sinds kort officieel dealer van Agip. Dit houdt in dat wij alles op het gebied van olie, vetten en schoonmaakproducten vanaf nu ook van het merk Agip aan u kunnen aanbieden.

Agip dankt een deel van haar reputatie met name aan veel bekende coureurs in zowel de Formule 1 als bij motorraces, die het hoogst haalbare in hun tak van sport wisten te bereiken dank zij de steun en de innovaties van Agip. Reeds tientallen jaren geleden vormde Agip de bakermat van de vandaag alom bekende synthetische motoroliën voor de meest zware toepassing. Voor Agip zijn deze ontwikkelingen het logische gevolg van het gevoerde beleid.

Agip is een van de weinige maatschappijen die speciale brandstoffen ontwikkelt voor racedoeleinden maar die ook speciale dopes ontwikkelt die aan de smeermiddelen en benzines hun specifieke eigenschappen geven. Ook voor industriële toepassingen ontwikkelt Agip, in nauwe samenwerking met constructeurs en fabrikanten van machines en installaties, speciale producten.

In Rotterdam, de meest belangrijke haven ter wereld, produceert Agip met haar eigen grondstoffen smeermiddelen en andere olieproducten die hun weg vinden over de gehele wereld.

meer nieuws

neem contact op

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gericht advies en een scherpe offerte. U kunt zowel telefonisch via als via de e-mail contact met ons opnemen voor een afspraak.