Oliehandel Veenstra // industrie

De industriele olien die Oliehandel Veenstra levert vormen een belangrijke schakel in diverse productieprocessen. Wij leveren speciale olien voor schroef-, zuiger-, en schottencompressoren in volsynthetische, synthetische en minerale kwaliteit. Daarnaast ook speciale olien voor turbines, transformaten, leibanen, hydraulische systemen, tandwieloverbrengingen, vacuumpompen en luchtgereedschappen.
 
Het Syncool-gamma bestaat uit in water oplosbare koel- en snijvloeistoffen ontwikkeld voor hoogwaardige verspanende bewerkingen en een langere standtijd van gereedschappen. De Cutting oils zijn handmatig aan te brengen snijvloeistoffen ontwikkeld voor maximale smering tussen het te bewerken materiaal en het gereedschap.
 
Voor verschillende takken van industrie biedt Oliehandel Veenstra een breed pakket producten. Hydraulische-, compressor-, vacuumpomp-, transmissie- en tandwielkastoliën zijn er in verschillende viscositeitklassen en zowel op minerale als op synthetische basis.
Deze synthetische oliën bieden niet alleen een uitermate goede bescherming onder extremere condities, maar hebben in voorkomende gevallen ook de mogelijkheid om ingezet te worden in de voedingsmiddelenindustrie of in situaties waar biologische afbreekbaarheid een aandachtspunt is.

Natuurlijk biedt Oliehandel Veenstra een aantal metaalbewerkingoliën, waaronder vernevelingsoliën voor verschillende bewerkingen en metaalsoorten.
Het scala aan vetten biedt mogelijkheden voor een groot aantal industriële toepassingen, waarbij hoge belastingen en temperaturen optreden en waar mogelijk water bij kan komen.

Daarnaast levert Oliehandel Veenstra nog een tal van producten o.a. voor transformatoren, warmteoverdrachtsssystemen en kettingzagen, alsmede spuitbussen voor smering.
 

neem contact op

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gericht advies en een scherpe offerte. U kunt zowel telefonisch via als via de e-mail contact met ons opnemen voor een afspraak.