Oliehandel Veenstra // auto

Oliehandel Veenstra biedt u een breed scala aan smeermiddelen, onderhoud- en reinigingsmiddelen voor auto's en bestelauto's. Door onze samenwerking met Eurol kunnen we hoogwaardige kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. De meeste producten worden verpakt in 1, 5, 60, 200 Liter verpakkingen. Daarnaast kunnen wij ook uw tank afvullen met het door u gewenste smeermiddel.
 
Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Motorolie Fullsynthetic
  • Motorolie Semisynthetic
  • Motorolie Mineraal
  • Koelvloeistof
  • Reiniging- en onderhoudsmiddelen
  • Rem- en transmissieolien
  • Vetten

 
Ontwikkelingen in automotive toepassingen volgen elkaar steeds sneller op. Als antwoord hierop voert Oliehandel Veenstra een breed en diep productenassortiment dat voortdurend meegroeit met de behoefte in de markt. De research en development afdeling van onze hoofdleverancier Eurol is in staat op zeer snelle wijze nieuwe productspecificaties commercieel beschikbaar te maken.

Het uitgebreide pakket aan smeermiddelen en vloeistoffen omvat de nieuwste specificaties in synthetische motoroliën, maar ook de traditionele minerale oliën. Het Eurol assortiment van Oliehandel Veenstra voor automotive producten biedt automobilisten, garages en fleet-owners een breed gamma aan smeermiddelen voor de hedendaagse auto’s en bestelwagens.

Naast de reeks minerale motor- en transmissie oliën voert Oliehandel Veenstra ook een breed assortiment synthetische oliën. Deze oliën geven de motor niet alleen de hoogste beschermingsgraad, maar maken ook langere verversingsintervallen mogelijk.
Als totaalleverancier van smeermiddelen en overige vloeistoffen heeft Oliehandel Veenstra ook remvloeistoffen in verschillende kwaliteiten, zowel synthetisch alsook siliconen gebaseerde DOT 5 remvloeistof.

De reeks vetten biedt afdoende mogelijkheden voor het smeren van lagers en andere smeerpunten, terwijl de undercoatings zorgen voor een goede bescherming van aan corrosie onderhevige onderdelen en holle ruimtes.
 
 

neem contact op

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gericht advies en een scherpe offerte. U kunt zowel telefonisch via als via de e-mail contact met ons opnemen voor een afspraak.