Oliehandel Veenstra // agri

Door ontwikkelingen in de agribranche zoals hogere motorolietemperaturen, hogere drukken in systemen en lagere uitlaatsgasemissies is het belangrijk kwalitatief hoogwaardige olie te gebruiken. Oliehandel Veenstra kan u hierin adviseren. Zo leveren wij de UTTO olien voor tractoren, die het hydraulische en transmissiesysteem beschermen en zorgen voor probleemloos 'nat remmen'. Hiernaast de STOU olien die zorgen voor een optimale bescherming van de motor en hierdoor de levensduur aanzienlijk verlengen.
 
De volgende producten maakt ons Agri-assortiment compleet:

  • remvloeistoffen
  • undercoatings
  • onderhoud en reinigingsproducten
  • vetpatronen

Voor zowel landbouw alsook grondverzet is een optimale range producten samengesteld. De specifieke omstandigheden qua temperatuur, vocht, vuil en belasting stellen zware eisen aan de oliën voor deze toepassingen.

De serie producten die Oliehandel Veenstra u kan bieden omvat Eurol Altrack oliën (STOU) voor smering van motor, transmissie en hydrauliek, Eurol UTTO-oliën voor transmissie en hydrauliek. Voor smering van alleen de motor worden SHPD oliën toegepast.

Voor hydraulische toepassingen zijn er de hydraulische oliën (HLP en VHLP), zowel op minerale basis als op ester basis. De oliën op ester basis zijn biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu. Smeervetten met hoogwaardige eigenschappen die weerstand geven tegen wegwassing door water zijn onderdeel van de uitgebreide reeks vetten. Op basis van diverse verzepingen (Lithium, Lithium-Calcium, Calciumsulfonaat en bentone) is er voor iedere toepassing het beste smeervet beschikbaar.
 

neem contact op

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gericht advies en een scherpe offerte. U kunt zowel telefonisch via als via de e-mail contact met ons opnemen voor een afspraak.